Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zase doma..

18. 3. 2010
  No.. co jiného napsat, než to že jsem doma.. bylo to fajne, počasí sice trochu horší, ale tak mě sníh nevadí, hlavně že se dobře jezdilo. 
  Nakonec ještě pár lidí nejelo kvůli nemoci, ale tak to se nedalo nic dělat, možná to bylo i lepší, stejně jsme tam byli jako sardinky.. :D ale i přesto fajne a hlavně paráda s holčinama na pokoji :) 
  Den první = Den D
 Pokud si dobře vzpomínám, vstala jsem asi tak kolem devátý, krásně vyspinkaná a probraná jsem se začala připravovat, dobalovat a tak. Pak jsme vyrazili ke škole, menší trapas, když po mně matka chtěla pusu, ale tak byli jsme celkem daleko od ostatních, takže fajne. Před školou jsem našla holky, všechno naházela do busu - za pomoci kluků a pana řidiče samozřejmě - a vyjeli jsme vstříc druhé třídní akci. Nevím, kdo všechno - jestli vůbec někdo - bydlí v okolí MB nebo ve středočeském kraji, ale to nevadí, stejně to napíšu. Normálně jsme jeli na Jičín, projížděli Židněvsí, Sukoradama a někde před Sobotkou najednou telefon, že jsme ve škole nechali lyže :D to bylo moc na mě :D takže jsme se vraceli pro dvoje lyže a jedny lyžáky. Musím dodat, že zbytek cesty byl už v pohodě až na to, že v tom buse byla hrozná kosa. 
 Když jsme dojeli do té vesničky, tak jsme všechno vyložili, pozdravili se s třídou, která tam byla před námi - nikoho z nich neznám - a vynosili všechny bágly k chatě, kde jsme ubytovali a dostali hnusný oběd. Jelikož jsme kvůli těm zapomenutým lyžím měli zpoždění, tak jsme se pak rychle převlíkli a šli na sjezdovku, aby nás mohli rozřadit do skupin.
 Celý den končil večeří a večerním programem, který si pamatuji už jenom matně, ale jsou to hrozný pakárny tohle, vymyslet to, přetrpět to a pak máte už jenom hodinu na to, aby se 5 holek vykoupalo, to nebylo možný, takže jsme potom změnili taktiku a koupali se před večeří. 
  Další dny
 Protože jsem byla hrozně moc líná a neměla jsem klid, abych si do Wordu psala poznámky o tom, co se kdy dělo, tak mi další dny už splývají dohromady, taky aby ne, když pořád lyžujete a vidíte jenom sníh :D Ale tak nevadí, ono se toho potom stejně už moc nedělo, jen třetí den jsme si byli doplnit zásoby jídla na pokoj a odpoledne na běžky, což mě teda vůbec nebavilo. 
  Šestý den - Životní závod
 Po snídani, když jsme se oblékli a vyndali si lyže z lyžárny, tak bylo fajne, celé odpoledne byla mlha a vypadalo to, že se žádné závody konat nebudou, ale nakonec se objevili hlavní organizátoři a začali stavět branky na slalom. Museli jsme jim udělat opravdu radost, když si ho třiadvacet lidí vyzkoušelo a vyjeli tam stopu :X. Nejsem si teď jistá, ale nejspíš ho pak trochu přestavěli.
 Jak bylo dopoledne mlhavé, tak odpoledne se to všechno vybralo a závody začali. Jako první byl na řadě slalom, jeli se dvě jízdy, ani trochu se mi nelíbilo, jak jsem to odjela, ale skončila jsem první, takže si není na co stěžovat :). Další disciplína byla štafeta na běžkách :X totálně jsem to posrala a náš tým skončil na bramborách :( ovšem Mára měl fakt skvělej finish, nebýt jeho, tak jsme na tom možná ještě hůř.
  Sedmý den - Odjezd :(
 Jako každé ráno, tak i dneska nás budil song Otherside, ale že by nás to nějak zvedlo z postele to se říct nedá. Nakonec k nám za deset osm přišel profesor a úplný šok měl, že se ještě válíme pod peřinou. Nakonec jsme vstali, vystřídali se v koupelně a asi tak dvě minutky po osmí jsme dorazili do jídelny. V klídku jsme se nasnídali, a když všichni dojedli, tak jsme dostali instrukce, kam máme dát povlečení, co udělat s lyžema a kam je položit.
 Už nevím, kdy přesně jsme odjeli, ale před dvanáctou už jsme byli doma a od té doby se nudím, takže jsem se rozhodla, že vám trochu popíšu co všechno jsme teda dělali... Mohla bych teda napsat víc, ale nejsem blázen, nebudu vás nudit naším lyžařským stereotypem. 
Katren
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

Katren,20. 3. 2010 22:49

jo, je to pořád stejný :) jen lidi se mění :D

ahoj

artur,20. 3. 2010 0:35

no koukam že lyžak se doted vubec nezmenil ja to mel podobne :-) hlavne že jsi se vratila vcelku