Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátý rok přichází...

21. 3. 2011
  Dlouho jsme přemýšlela, jestli tenhle článek vůbec psát, ale nakonec jsem si řekla, že nebudu zbytečně čekat na další rok, kdy na to určitě zapomenu. Takže...
  Už je to nějaký pátek, kdy jsem začala psát. Byla to zejména moje dlouholetá kamarádka, která mě k tomu dokopala, když začala zveřejňovat mou povídku na svých stránkách. Už dlouhou dobu předtím jsem toužila po vlastních stránkách, blogu nebo čímkoli jiném a eStranky byly pro mě to pravé. Věřte mi, byla jsem tehdy ještě "malý pívo" a všechno pro mě bylo jako španělská vesnice. 
  Nicméně, 6. března 2007 se na svět vyklubal první článek, pod který bych se mohla podepsat. Bylo to několik okopírovaných životopisů, které dnes už najdete jen v archivu, protože jejich rubriky jsou dávno smazané. Ale také se objevila jedna moje naprostá prvotina a to jednorázovka s názvem Poslední sbohem. 
  Jsou to už čtyři roky a já doufám, že i nadále zde vydržíte a občas tu po sobě zanecháte nějakou stopu v podobě komentáře, protože co si budeme povídat, tak dlouho jsem nevydržela z vlastní vůle, nýbrž díky vám. 
  Byly to skvělé čtyři roky. 
Katren
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj

artur,22. 3. 2011 21:09

no to už je tolik ? to koukam , tak hlavne vydrž ješte par let psat takové pekné povídky.