Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lyžák 12. 3. - 18. 3.

9. 3. 2010
  Mám dost jako.. si tu píšu článek, kde vám vyprávím o tom, že pojedu na lyžák a kliknu na domovskou stránku, takže všechno v háji.. :/ :D Už fakt potřebuju nějaký to volno, což lyžák bude! :D
  Odjíždíme v pátek - jo v pátek, nedivte se moc - tak nějak kolem jedenácti. Začínám se pomalu připravovat, dneska už jsem si byla seřídit lyže, protože chtěj nějaký ten doklad o seřízení, nebo jak to tam je napsaný, každopádně samotné seřízení netrvalo ani deset minut a lyže jsem tam nakonec stejně nechala, aby mi opravili skluznici a nabrousili hrany (doufám, že si pak nerozbiju tlamu :X). Taky jsme jeli do krámu se podívat po nějakých brýlích, ale teda jako.. sehnat brýle a plavky, který by mi sedli, to je fakt problém.. fakt nechápu tohle.. 
  Ale tak dál.. beru si s sebou noťásek, protože by tam mohla být wifina, což samozřejmě není jistý, ale doufám, že to je pravda, takže bych se možná mohla ozvat a sdělit dojmy z běžkování.. jak hrozně mi to nešlo a byla jsem poslední :D
  No a nakonec se vrátíme ve čtvrtek, nejspíš se ode mě bude čekat, že se podívám na nějaký to učení, ale to teda fakt nevim, nejspíš se na všechno vykašlu a nechám to na osudu nebo radši vůbec nepůjdu do školy (ta lepší možnost by jak jinak byla ta druhá). Ještě říkám předem, že foťák si s sebou neberu, takže kdyby chtěl někdo vidět fotky, tak nebudou.. ale tak to je doooost vedlejší, kdo by potřeboval vidět moje fotky, že..
  Přemýšlím, jestli jsem na nic nezapomněla a nenapadá mě, co bych ještě mohla napsat, snad jen že se mi bude stýskat, to je samozřejmě samozřejmost. 
Takže pac a pusu, pac a pusu,
vaše Katren
  To jsem chtěla napsat od tý doby, co jsem viděla Superdrbnu :D
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

Katren,10. 3. 2010 20:53

co se ti stalo? :X snad to není tak hrozný.. :)

ahoj

Holy,10. 3. 2010 17:15

Tak si to tam uzij, hlavne at se ti nic nestane (ne jako nekomu kdo prijel minulej tejden :-D).

:-)

Katren,9. 3. 2010 22:07

děkuju a zranění si nepřipouštím :)

ahoj

artur,9. 3. 2010 22:02

hlavne dojed domu ve zdraví bez sadry a podobne :-)