Jdi na obsah Jdi na menu
 


Long time no see...

Ze všeho nejdřív... 

 

Ahoj přátelé, 

 

je to nějaký ten rok, co jsme se viděli naposled že (naposled v roce 2016, ano dohledala jsem si to). Upřímně jsem zvědavá na jména, která si stále ještě vzpomenou na tuto stránku. Strašně by mě zajímalo, jak se máte, jak se Vám v životě daří, vzpomenete si ještě někdy na celý Harry Potter Fanfiction svět nebo na moje příběhy? Chápu, že po takové době to možná bude ode mě troufalé, ale prosím, kdo se tu ještě jednou za čas otočí, napište do komentáře, jak se máte. 

 

Přepadla mě menší nostalgická chvilka, kdy jsem si místo AO3 otevřela své vlastní stránky a přečetla některé své povídky spolu s Vašimi komentáři. Všechny ty vzpomínky na to, jakou radost jste mi svými slovy dělali a vlastně i jakou radost mi dělalo samotné psaní... To asi nikdy nezmizí a jsem ráda, že jsem si to mohla připomenout. Za poslední roky se trochu ztratila a tohle byla krásná chvilka, kdy jsem si připomněla své mladší a ano, naivnější já. 

 

Už několikrát jsem uvažovala, co s těmito stránkami udělat. Z části i proto bych Vám byla velice vděčná, pokud byste se vyjádřili k mé otázce v úvodním odstavci. Vždycky jsem si Vaše názory brala k srdci, a proto bych chtěla znát Váš názor i tentokrát. Samozřejmě za předpokladu, že tu je ještě někdo, kdo by svůj názor vyjádřil. 

 

Předem děkuji za jakoukoliv odezvu - a ano, i žádná odezva je odezva. Tak i tak se těším. 

 

Katren 

 

P.S.: AO3 je zkratka pro Archive of Our Own pokud byste si někdo chtěl něco přečíst. Je tam spousta fandomů, vyplatí se to ale především čtenářům, kteří umí anglicky. Já čtu jedině v angličtině, češtinu jsem tam hledala možná ze zvědavosti. Převážná většina příběhů je právě v angličtině. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

Benji Hashan2493,9. 7. 2022 8:39

čau Katren, jsem rád, že ještě zavzpomínáš. Asi už neuvídím konec těch dvou krásných fanfikcí. HP a Pravá Láska a Poslední střípek rodiny. Díky té poslední jsem si oblíbil pisničku od Amber Run. Kdybys náhodou je rozhodla dokončit. Zkus mne ještě najít na fb. jednou jsme si psali ohledně toho. Kdybys náhodou sis nevzpomněla, tak můj nick ti trochu napoví můj fb.

Celá povídka je fajn.

Latis,18. 4. 2022 8:26

Tohle je můj první komentář na tvé strance,našel jsem ji poměrně nedávno.Moc hezky se to četlo i když je to nedokončené.Je fajn se k takovým příběhům vrátit.

Re: Celá povídka je fajn.

Katren,22. 4. 2022 20:00

Ahoj a vítám tě na těchto skromných stránkách :) Mockrát děkuji za hezká slova. Stále rozmýšlím, co s tímhle mým odkazem provést.
Nicméně jsem se od začátku začetla do originálního příběhu knih a uvidím, co se bude dít, až dočtu poslední stránku relikvií. Události, které mě čekají v nadcházejících dvou měsících moje čtení nejspíš trochu zpomalí, ale musím říct, že jsem v prvních třech knihách objevila spoustu věcí, na které jsem již zapomněla, a nedalo mi to si nezačít psát poznámky a výpisky.
Návrat do toho světa je doslova kouzelný…

ahoj

mina,5. 2. 2022 22:43

k tejto stránke sa vraciam pokaždé, keď na nový rok beží v telke maratón HP filmov ❤️

Re: ahoj

Katren,1. 3. 2022 21:06

Jsem ráda, že i po takové době mají povídky své čtenáře ❤️ Děkuji za chvilku Tvého času k napsání komentáře.

K.