Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doslov

30. 11. 2009
     Popravdě... Už ani nevím, kdy přesně jsem se psaním začala :) ovšem bezpochyby se stalo součástí mého života a asi nikdy nezapomenu na ten pocit, když se moje výmysly někomu líbily :D bylo to pro mě naprosto ohromující a neuvěřitelné.
     Původně byly mé záměry s povídkou trochu jiné, ale to hlavní se nezměnilo, myslím, že pár Harry a Hermiona pro mě bude vždy ten jediný.. H/Hr.. :D
     Když už tohle píšu a začínám blábolit, chtěla bych ještě poděkovat všem, kteří mě podporovali a zanechávali tu nějaké komentáře. Vím, že poslední dobou jste museli na novou kapitolu čekat půl roku a víc, proto mě ani nepřekvapuje počet komentářů 0. Osobně mám dobrý pocit už jen sama ze sebe, že jsem Talisman nakonec dopsala a to i přes tu obrovskou krizi, kterou jsem si prošla a nejspíš stále procházím. Hodinové sezení u PC a tvoření si vlastního světa, do kterého bych se mohla ponořit, už pro mě nejspíš není to pravé - jak se říká, ořechové. 
     Už si to sice nepamatuju doslova, ale jedné osůbce, na které mi opravdu hodně záleží, jsem řekla něco v tom smyslu, že se chci více zajímat o opravdový svět a to bohužel nešlo tak, jak by si přála, když jsem v počítači stále měla složku, kde zbývalo vytvořit už jen pár dokumentů a vymyslet do nich obsah. Nyní mi už nic nebrání, ale i přes to si myslím, že se občas ráda znovu schovám do té bubliny plné kouzel, vlkodlaků, kentaurů a mohla bych pokračovat dál a dál.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

mamba,7. 5. 2021 22:25

moc, moc děkuju nejen za tuhle super povídku, ale i za celé stránky, že to tu ještě ŽIJE <3 ! ! !

:)

Aurora,12. 1. 2016 11:26

Ďakujem ti za túto krásnu poviedku :) Jediné čo ma marzí je trošku urychlený koniec kde sa vlastne nevysvetlilo čo sa stalo s Ronom, s tým upírom a podobne. I tak sa mi páči predstava Draca na strane dobra a šťastný koniec poviedky :)

díky

dablinka,1. 10. 2015 17:56

dík za pěknou povídku, byla to super oddychovka, moc se mi líbila
je to takový zlatý střed... není to žádné veledílo... občas mi tam něco přišlo nedotažené, ale zase na druhou stranu to nebylo ani trochu odfláknuté... nápad dooooost dobrý, jen občas mohlo být něco trošku rozvedenější, proprcovanější... pak by i zpracování bylo Vynikající... takhle tomu dávám Nad očekávání :D
moc se mi tvoje povídka líbila ještě jednou děkuji za příjemně strávené 2 dny :-)